Автоматично получавайте налични временни мениджъри за отворени задачи!

Намерете хиляди временни мениджъри, консултанти и фрийланс специалисти на нашата бързо растяща платформа. Открийте експерти в IT, финанси, HR, здравеопазване, маркетинг и много други. Вижте нашата инфографика. Нашата мрежа се разраства всеки месец със стотици нови кандидати. Публикувайте бързо вашите задачи и създайте динамичен пул от таланти без посреднически такси с фирмен акаунт.


Първите 5 задачи на месец са безплатни

Генерирайте бързо видимост сред висококвалифицираната аудитория като възложител, MSP или посредник. Ние автоматично свързваме вашите задачи с нашите членове и ги споделяме с над 35 000 последователи в социалните мрежи. Свързването или отхвърлянето на кандидати е лесно с няколко клика. С нашата технология за аукциони гарантираме конкурентни почасови ставки. Първите 5 задачи на месец са безплатни.

За поддръжка, одити и обслужване таксуваме 7,95 € на задача от шестата задача на месец. Вижте нашето видео, за да видите как автоматично обработваме всички ваши задачи, доставяме кандидати и подпомагаме вашия процес на набиране:Получавайте неограничени кандидати за шест месеца за 995 €

За 995 € можете автоматично да публикувате всички ваши задачи за шест месеца и да се възползвате от следните предимства:

  • Автоматично събиране, анализ и кодиране на вашите задачи
  • Правилно пренасочване на всички ваши задачи чрез Planet Interim
  • Автоматично съответствие на задачите с членовете и посетителите чрез AI
  • Запазване на вашите собствени връзки за кандидатстване, ние доставяме кандидати за вашата задача
  • Фокус върху избора на най-добрите професионалисти
  • Няма нужда от интеграция от трети страни
  • Периодични отчети за броя на кандидатите на задача
  • Гаранция: няма кандидати, възстановяване на сумата

Искате ли да използвате най-добре оценената платформа за фиксирана цена? Създайте безплатен фирмен акаунт за пет минути и ни изпратете съобщение, за да стартирате Recruiters Deal. За повече информация или за помощ при настройката на вашия акаунт, не се колебайте да се свържете с нас.