Често задавани въпроси-работодатели

1. Каква е добавената стойност на Planet Interim за работодателите?

Кликнете тук за преглед на ползите от Planet Interim за работодателите. Можете да публикувате до 5 обяви на месец безплатно в Planet Interim. Създайте акаунт на работодател сега за 5 минути безплатно.

За набиращите персонал има и специална "сделка за набиращи персонал", с която се грижим за всички притеснения и автоматично изброяваме, кодираме и публикуваме вашите обяви в нашата платформа. След това автоматично подбираме подходящи предложения за специалисти и посетители и ги свързваме с вашите работни позиции. По този начин процеса остава напълно автономен. Кликнете тук, за да научите повече за сделката за рекрутъри.

2. Има ли повече информация за тарифите и областите на компетентност на търсещите временни работни позиции?

Тук ще намерите инфографика с повече информация за свързаните с Planet Interim временни мениджъри, специалисти на свободна практика и консултанти.

Посредством нашия уникален, актуален инструмент за определяне на тарифите, който разработихме съвместно с IG Group, ще намерите актуални и надеждни почасови ставки по функции или видове заетост (за Нидерландия).

3. Какъв е моделът на приходите на Planet Interim?

Моделът за печалба за Planet Interim се базира на идеята за достъп до базово членство с девиз "няма съвпадение - няма заплащане" и платени премиум абонаменти, вижте премиум ползи, за професионалисти на свободна практика.

Изградени са фирмени партньорства с организации, които например публикуват по-голям брой обяви в Planet Interim.

4. Имаме фирмен акаунт. Защо не мога да вляза?

Можете да влезете в зоната за вписване в горния десен ъгъл на всяка страница, като кликнете върху ВЛИЗАНЕ в оранжевия блок. Адресът на електронната поща за влизане е и вашето потребителско име. Въведете паролата, която сте създали по-рано. Имейлът за потвърждение на паролата, който сте получили от нас, съдържа и връзка, която ви позволява да влезете с едно кликване и да отидете на таблото за управление на профила на работодателя. Най-лесният начин е да използвате функцията "копиране/вмъкване", за да поставите изпратената парола в полето и след това да оставите браузъра да я запомни. Моля, уверете се, че не са използвани препинателни знаци, като например . След това системата ще отхвърли опита за влизане в системата. След това щракнете върху "Вход" или въведете.

Всеки контакт, който използва акаунта на работодателя, има собствена комбинация от имейл и парола за влизане.

Дори с новата парола влизането в системата не работи?

Ако влизането в системата с новата парола (все още) е неуспешно, това може да означава, че съхранените по-рано данни, като "бисквитки" и "временни файлове" (съдържащи например стара информация за влизане в системата), са в противоречие с новите данни, които трябва да бъдат въведени. Препоръчително е да изтриете "историята", "бисквитките" и "временните файлове" и след това да опитате отново с новите данни.

Забравили сте паролата си? Заявете нова парола тук.

5. Защо работодателите не могат да виждат пълните автобиографии?

Важно е само наистина заинтересовани работодатели да се свързват с асоциирани мениджъри за временна заетост. Също така трябва да може да се проследи кой с кого се свързва. От съображения за защита на личните данни е важно също така профилите на временните специалисти да не могат да бъдат намерени в интернет с пълни данни за контакт.

Работодателите трябва да са влезли в системата, за да могат да се свързват със специалисти. Работодателите могат да направят признаци за подбор, като например опит в сектора, област и група на работа, професионален опит, образование, оценка на препоръките и т.н.

В резултатите от търсенето, на работодателите се показва резюме на профила на кандидатите за позиции. Това позволява на работодателя да прецени предварително доколко съвпадат профилите.

Ако работодателят публикува обява, отговорите наистина включват пълна автобиография, включително данни за контакт, мотивация и посочване на почасовата работна тарифата на специалиста.

6. Planet Interim агенция за подбор на персонал ли е и дължим ли такса в случай на съвпадение?

Не. Planet Interim категорично не е агенция за подбор на персонал, а независима платформа за временни служители, чиято мисия е да направи пазара на временни служители по-прозрачен, да намали разходите за наемане и да ускори процеса. Ние сме напълно независими и не сме свързани с нито една агенция за наемане на персонал, група по интереси, банка или застраховател и други подобни.

Предоставяме функционалност, информация и подходящи потребители като усъвършенстван пазар за съчетаване на междинното търсене и предлагане по по-рентабилен и ефективен начин. Като предоставяме качество на конкурентни цени, ние се стремим да постигнем количество, както по отношение на броя на регистрираните (премиум потребители) специалисти, така и по отношение на броя на директно възложените позиции. На това се основава "моделът на приходите".

7. Кой има достъп до съхраняваните данни на кандидатите?

С Interim професионалисти могат да се свързват само напълно заинтересовани работодатели и обратно. Винаги може да се проследи кой с кого се свързва. От съображения за защита на личните данни профилите на временните специалисти не могат да бъдат намерени директно на нашия сайт с пълни данни за контакт. Затова работодателите трябва сами да влязат в профила си, за да изпратят запитване за контакт с нает специалист.

Когато кандидат реши да отговори чрез Planet Interim на запитване, публикувано директно на този сайт, пълният му профил, включително данни за контакт, мотивация и посочване на тарифа, ще бъде изпратен на потенциалния работодател.

8. Какво е уникалното в обявите за временен период, които мога да публикувам в Planet Interim като работодател?

Като работодател можете да публикувате до 5 обяви всеки месец напълно безплатно. Заданията са оборудвани с усъвършенствана технология за провеждане на подбор. По този начин кандидатите виждат предварително най-високата, най-ниската, средната и най-често срещаната часова ставка, която вече е предложена за това задание. Така кандидата е възможно по-целенасочено да даде предложение за почасова ставка или да се въздържи от участие. Повишената прозрачност ще спести много усилия както на търсещите работа, така и на работодателите, като в същото време ще се постигне справедлива, но конкурентна договорка.

Voorbeeld veiling opdracht op Planet Interim

Кликнете върху тук за повече информация относно тръжната технология.