ПОЛИТИКА ПО ПОВЕРИТЕЛНОСТТА PLANET INTERIM

Този документ описва как Planet Interim B.V. (от тук нататък в документа 'Planet Interim') борави с Вашите лични и/или фирмени данни чрез уебсайта www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове (от тук нататък в документа: 'Сайтовете').

Ние събираме, използваме и споделяме лични и/или фирмени данни, за да работи сайтът на Planet Interim. Planet Interim B.V. (холандски еквивалент за ООД), регистрирано в Търговската камара в Амстердам под номер 34318863, е отговорно за обработката на данните по смисъла на Закона за защита на личните данни [Wet Bescherming Persoons- and/or organisatiegegevens] и към 25 май 2018 на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR), известен в Холандия като "Algemene verordening gegevensbescherming". Като използвате сайта, Вие се съгласявате с условията на тази политика по поверителността.

ОБОБЩЕНИЕ

Ако се присъедините към Planet Interim като професионалист, то:

  •   Вашият профил като цяло или обобщен може да бъде споделян с потенциални работодатели, при което само влезли организации могат да виждат Вашето име и да се свързват с Вас;
  •   Вашата лична информация и настройки се използват за търсене на съвпадения с подходящи обяви и организации;
  •   Вие ще получавате служебни съобщения, включително подходящи обяви, промени в условията, обновявания на статуса и новини;
  •   Вие приемате, че Planet Interim използва бисквитки и Google Анализ, за да наблюдава и оптимизира представянето на уебсайтовете си с цел да постигне възможно най-добро преживяване за потребителя.
  •   Вие знаете, че Planet Interim не споделя Вашите лични данни с трети страни, доколкото не е задължен да го направи по закон.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ PLANET INTERIM

Лични и/или фирмени данни на други регистрирани потребители на Planet Interim, които Вие сте събрали на www.planetinterim.nl, planetinterim.com или свързани уебсайтове, могат да бъдат използвани единствено за отговор по конкретна публикация или обявление (обява, банер) от този друг регистриран потребител, а не за изпращане на реклами и/или за събиране и по-нататъшна обработка на лични и/или фирмени данни от лица и/или фирми, които не са дали съгласието си за това. Planet Interim може да спира съобщения, които са изпратени през www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове автоматично с цел предотвратяване на нежелани съобщения.

ПРЕДАВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ИЛИ ФИРМЕНИ ДАННИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Planet Interim е упълномощен да дава достъп на избрани трети страни до Интерим обяви и/или реклами, които Вие сте публикували, с цел да им позволи да промотират Вашето обявление на техния уебсайт. Ако Вашето обявление съдържа лични или фирмени данни, тези данни биха могли да включват (частта от) Вашето обявление, което е видимо на въпросния уебсайт. Ако искате да избегнете това, ние Ви съветваме да не публикувате никакви лични или фирмени данни в самата реклама, а само в полетата, предназначени за тази цел. Без Вашето позволение ние няма да продаваме или отдаваме Вашите лични и/или фирмени данни на трети страни с маркетингови цели. Ние може да предадем лични и/или фирмени данни на определени трети страни (като полицията, съдебни институции и оправомощени страни), за да изпълним законови задължения или съдебно решение, или ако това е необходимо с оглед предотвратяване, проследяване или преследване на криминални престъпления (като измама, заблуда или мошеничество) или ако това е необходимо, за да се приложи политиката ни с оглед защита правата и свободите на други страни. Ако станем обект на сливане или изкупуване, тогава може да споделим Вашите лични и/или фирмени данни с друга компания. Ние ще Ви информираме за това навреме. В допълнение, ние може да наемем трети страни, които обработват тези данни вместо нас, под строги условия по отношение на сигурността и поверителността за цели, които могат да бъдат определяни единствено от нас, както е описано в тази Политика по поверителността.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

Когато посещавате www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове, могат да бъдат използвани една или повече бисквитки. Бисквитките са малки файлове, които един уебсайт оставя на Вашия компютър. Сайтовете инструктират уеббраузера, с който разглеждате уебсайтове (например Internet Explorer, Safari или Mozilla Firefox), да съхранява тези бисквитки на Вашия компютър. Ние използваме 'бисквитки за сесията', за да улесним навигирането на уебсайта и 'постоянни бисквитки', за да съхраняваме потребителски настройки, като така вместо Вас повишаваме удобството за потребителя на Сайтовете. Постоянните бисквитки служат за поставяне на по-специфична информация на сайтовете и за събиране на информация за целите на директната комуникация като предоставяне на полезна информация за нашите продукти и услуги и конкретен маркетинг. Имате възможността да получите предупреждение, когато бисквитка е поставена и/или да откажете бисквитки. Можете да настроите уеббраузера си за тази цел. Проверете в упътването за употреба на Вашия уеббраузер за инструкции как да направите това. Но тогава повече няма да можете да използвате всички възможности на Сайтовете. Бисквитката остава валидна за максимум 60 дни. Бисквитките не могат да увредят Вашия компютър или файлове, съхранявани на Вашия компютър.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА GOOGLE АНАЛИЗ

Planet Interim използва Google Анализ, за да наблюдава и оптимизира представянето на Сайтовете с цел да постигне възможно най-добро преживяване за потребителя. Ние сме включили функцията IP анонимизация в Google Анализ, за да е сигурно, че не съхраняваме Вашето IP в Google.

СЪБИРАНЕ НА ДАННИ

Когато използвате www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове, ние събираме и обработваме следните лични данни:

  •   от посетители, които са си направили 'Planet Interim акаунт' (регистрирани потребители), събираме и обработваме данни за вход, информация относно обяви, професионален опит (задачи и отговорности, включително възможни имена на текущи и предишни възложители и работодатели), образование, курсове и всякакви оферти относно Интерим обяви, име, и доколкото е изпратен-пощенски код, страна, различна от Холандия (ако е приложимо), телефонен номер, възможности за обаждане и възможности за плащане на Интерим професионалисти и/или на възложители;
  •   от всички посетители на Сайтовете събираме и обработваме стандартна информация за ползването на интернет, статистика за преглеждането на страници, трафик от и към Planet Interim;
  •   от Интерим професионалисти и възложители, които комуникират през Сайтовете, събираме IP адреси и имейл адреси;
  •   от рекламодатели събираме IP адрес, имейл адрес и доколкото са предоставени-име, детайли по адреса, телефонен номер, детайли по рекламата (в зависимост от използваната услуга) понякога финансова информация като използвани начини на плащане;
  •   от участници в промоции събираме и обработваме подробности за име и адрес, имейл адрес и изпратена информация за въпросната промоция;
  •   от хора, които посещават Сайтовете или изпращат съобщение до Planet Interim, събираме и обработваме IP адреса, името, имейл адреса, детайли за управлението на компютъра, информация за хардуера на устройството, което се използва за посещение на Сайтовете (като размер на екрана, за да може да се използва 'адаптивен дизайн' за подобряване на преживяването на потребителя например при употребата на смартфон) и въпроса или коментара;
  •   като резултат от доклади можем да обработваме информация за спорове между Интерим професионалисти и възложители и/или рекламодатели (включително лични и/или фирмени данни) и информация за нарушения или предполагаеми нарушения на правото на интелектуална собственост и други противозаконни дейности.

ЦЕЛИ НА ОБРАБОТКАТА НА ДАННИ

Вашите данни се използват за следните цели:

  •   за да можем да предоставяме нашите услуги като предоставяне на онлайн платформа на www.planetinterim.nl на заинтересовани страни в областите на Интерим мениджмънта (независими професионалисти, възложители и рекламодатели), форуми, инструменти, включващи Индикатора за ставки, генератора за Интерим договори, списък на полезни линкове, фирмени представителства, минисайтове, посреднически агенции и промоции, ако взимате участие в тях.
  •   насърчаване на безопасния контакт през Planet Interim и реагиране на съвети и/или доклади за противозаконни действия посредством www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове.
  •   отговаряне на въпроси от потребители;
  •   регистриране на доклади или спорове и нарушения или предполагаеми нарушения на правото на интелектуална собственост, както и за насърчаване разрешаването на спорове;
  •   предоставяне на (лична) информация на определени трети страни (като полиция, съдебни институции и оправомощени страни), ако видим нуждата за това на основание на закони и законодателство или на основание на тази Политика по поверителността;
  •   прилагане спазването на тези Условия за ползване от потребителя
  •   събиране на компенсации;
  •   измерване на интереса спрямо услугите на Planet Interim и подобряване на удобството за потребителя на уебсайта;
  •   информиране на потребителите за нашите собствени услуги и новости;
  •   изготвяне на конкретни собствени оферти и изпращане на собствени реклами и
  •   всякакви други цели, както специално е описано под събиране на данни.

МАРКЕТИНГ

Ние можем да използваме данните, които сме получили чрез поставянето на обявления като Интерим обяви, банери, минисайтове, фирмени презентации, профили или реклами на Planet Interim, за да Ви изпращаме оферти или да се свързваме с Вас по телефон за подобни продукти или услуги на Planet Interim. Ако не желаете да получавате повече маркетинг съобщения от Planet Interim, лесно можете да ни съобщите това по всяко време, като ни изпратите съобщение, използвайки тази страница за контакт.

ДОСТЪП, ПРОМЕНИ И ПРЕМАХВАНЕ

Само след като влезете, можете да разглеждате, променяте или премахвате Вашите лични и/или фирмени данни на страницата на Вашето 'Табло на моя акаунт'. Можете да ни изпратите заявка за генериране на нова парола, като кликнете тук. В съответствие със Закона за защита на личните данни и Общия регламент относно защита на данните (GDPR) можете да се свържете и с нашия отдел по обслужване на клиенти, като използвате тази страница за контакт,  за да ни изпратите заявка да разгледате Вашите лични и/или фирмени данни, които съхраняваме и които не могат директно да бъдат проверявани на www.planetinterim.nl, www.planetinterim.com или свързани уебсайтове. Можем да изискваме компенсация на разходите, но тази сума няма да превишава сумите, позволени от закона. Ако Вашите данни са фактически неверни или непълни, или не са съотносими с целите, за които ние обработваме Вашите данни, то Вие можете да поискате от нас да променим или да премахнем Вашите данни. Ние премахваме лични и/или фирмени данни, когато те повече не са ни нужни за целите, описани по-горе. Съхраняваме лични и/или фирмени данни, доколкото е позволено от закона, за разрешаване на спорове, прилагане на нашата политика и възпиране на хора със зли намерения.

След като сте прекратили Вашия Planet Interim акаунт за постоянно и нямате повече задължения към Planet Interim като дължими плащания, Вашият профил ще бъде изчистен от информация, която може да бъде свързана с Вас, не по-късно от 30 дни след прекратяването. Ще премахнем например името Ви, професионалния Ви опит и данните за връзка. Задължени сме обаче да запазим фактури, които са Ви изпратени, в нашите архиви.

Бихме желали да изтъкнем, че резюметата на Интерим професионалистите, след като бъдат регистрирани, ще бъдат видими в интернет с техното име/имена, но без никакви данни за връзка като имейл адреси и телефонни номера. Потенциални клиенти могат да правят подбор на база на профилите на Интерим професионалистите. Само клиенти, които се интересуват от услугите на Интерим професионалист, могат, след като са влезли и са станали известни, да разглеждат и свалят пълното CV с данните за връзка. Внимавайте какво публикувате в интернет. Ние препоръчваме на Интерим професионалистите да проверяват видимия си профил, след като са били надлежно регистрирани.

СИГУРНОСТ

Ние предприемаме различни технически и организационни мерки (включително употребата на кодиране, пароли, физическа сигурност), за да защитаваме Вашите лични и/или фирмени данни от загуба или от каквато и да е форма на неоторизиран достъп, неоторизирани съобщения или друга противозаконна обработка. Но не можем да дадем никакви гаранции.

ПРОТОКОЛ ЗА ИЗВЕСТЯВАНЕ ПРИ ТЕЧ НА ДАННИ

Използваме 'Протокол за известяване при теч на данни', който е съставен от Van Iersel Luchtman Advocaten.

ОБЩО

Можем да променим тази политика по поверителността по всяко време и промените ще влязат в сила незабавно. Съветваме Ви да се запознавате редовно с тази политика по поверителността.

Ако имате въпроси относно тази политика по поверителността, можете да ни ги изпратите, като използвате нашата страница за контакт.

Тази политика по поверителността е последно променена на 3 май 2018.

Planet Interim, 3 май 2018