About Uniforce Expat Services

Uniforce Expat Services

Специално за емигранти в Холандия (и техните партньори)

Uniforce Expat Services е специализиран в международните миграционни въпроси за висококвалифицирани експатри от вътре и извън Европейския съюз (ЕС). Uniforce Expat Services помага на служителите и организациите да работят заедно оптимално в Холандия: хора с международен произход и компании с международен характер.

Ние предлагаме пълен набор от услуги - от кандидатстване за престой като висококвалифициран мигрант (правна помощ), до работа като работодател (работодател), до получаване в Schiphol (услуги). Дали вашата организация иска сама да наеме служителя, но все пак иска да използва нашите услуги? Това не е проблем, защото всички наши услуги могат да се използват и индивидуално.

Какво можем да направим за вас?

Uniforce Expat Services предлага пълен набор от HRM услуги, за да изведе експедит и неговото семейство в Холандия възможно най-бързо от и извън ЕС. Целта е експедиторът да се почувства като у дома си възможно най-бързо в новата си работна и жизнена среда. Това прави прехода към Холандия възможно най-приятен, така че сътрудничеството с клиента да протича безпроблемно.
  • Правна подкрепа

    Uniforce Expat Services е специализиран в международните миграционни въпроси за висококвалифицирани експатри от вътре и извън ЕС. Коя процедура и услуги най-добре отговарят на вашата ситуация.
  • Действайки като работодател

    Организациите не винаги са в състояние сами да наемат емигранти, особено висококвалифицирани мигранти. Ние наемаме експедитора въз основа на командироване или заплащане и го командироваме на наш клиент.
  • Услуги

    Има много участие, когато служител идва в Холандия от чужбина. Услугите ни надхвърлят пълния правен процес.